Prezentarea ștrandului UMT

In anul 1981 s-a forat sonda (putul) apei termale si s-a inceput construirea primului bazin pentru apa termala dupa care s-a mai construit unul pentru apa rece de aroximativ 48 / 24m. In urmatorii ani s-au mai facut 2 bazine: unul pentru copii cu apa rece si inca unul cu apa termala. In prezent sunt 2 bazine cu apa termala, 2 bazine cu apa rece, dusuri cu apa rece si apa termala; bazinul mare, iluminat pe timp de noapte, este prevazut cu sistem de clorizare si reciclare a apei pastrandu-se curata pe toata perioada sezonului.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu serviciile Strandului UMT vi le reamintim: bazin mare de inot; 2 bazine cu apa termala; un teren de fotbal; restaurant; loc de plaja si parcare cu plata de 200 de locuri. De asemenea avem terase cu gratare unde se servesc  mici, carnaciori, ceafa de porc, pulpe de pui si bere la halba iar la  Restaurantul UMT se poate servii meniul zilei la doar 15 lei (felul I, felul II si desert).

strand-umt-2

 

NOU !  – Posibilitate petreceri corporate – Locatia ta ideala din Timisoara pentru a petrece o zi de relaxare sau de distractie cu colegii  !

Oferiti angajatilor dvs o zi de relaxare totala. Va punem la dispozitie  :

 

Pentru alte detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0736-010.333

strand-umt-1