Prezentarea ștrandului UMT

In anul 1981 s-a forat sonda (putul) apei termale si s-a inceput construirea primului bazin pentru apa termala dupa care s-a mai construit unul pentru apa rece de aroximativ 48 / 24m. In urmatorii ani s-au mai facut 2 bazine: unul pentru copii cu apa rece si inca unul cu apa termala.

In prezent sunt 2 bazine cu apa termala, 3 bazine cu apa rece, dusuri cu apa rece si apa termala; bazinul mare, iluminat pe timp de noapte, este prevazut cu sistem de clorizare si reciclare a apei pastrandu-se curata pe toata perioada sezonului.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu serviciile Strandului UMT vi le reamintim: bazin mare de inot; 2 bazine cu apa termala; un teren de fotbal; restaurant; loc de plaja si parcare cu plata de 200 de locuri. De asemenea avem terase cu gratare unde se servesc  mici, carnaciori, ceafa de porc, pulpe de pui si bere la halba iar la  Restaurantul UMT se poate servii meniul zilei la doar 15 lei (felul I, felul II si desert).

strand-umt-2

 

NOU !  – Posibilitate petreceri corporate – Locatia ta ideala din Timisoara pentru a petrece o zi de relaxare sau de distractie cu colegii  !

Oferiti angajatilor dvs o zi de relaxare totala. Va punem la dispozitie  :

  • Mancare si bautura, care se pot servi in 6 locatii diferite ( restaurant parter si etaj cu 120 de locuri in total , 3 terase cu 200 locuri in total si o terasa cu bar )
  • Bazinele cu apa rece si termala cu 300 de sezlonguri
  • Un teren de sport
  • Zona pentru familie cu bazinele pentru copii, cu topogane, jucarii si bar separat
  • 200 locuri de parcare
  • In total dispunem de un spatiu in care putem gazdui pana la 5000 de persoane, in acest sens este posibil si am organizat petreceri private pentru companii , cu un numar de participanti ce a variat intre 150 pana la 4000 de persoane.

 

Pentru alte detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0736-010.333

strand-umt-1